Website Laten Maken2023-01-23T17:49:23+00:00
WordPress website

Website Laten Maken

Wilt u een professionele website voor een betaalbare prijs? Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Increase Brand Awareness
Foto uw websitemaker Nicky Kip

Webdesigner

Professionele websites voor een betaalbare prijs

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicky Kip en ik ben de eigenaar van Uw websitemaker. Ik ben jaren geleden begonnen met mijn eerste website te maken voor gebitsbeschermers.nl. Hier kwam al snel naar voren dat dit is waar ik goed in ben en waar mijn passie ligt. Ook heb ik verschillende opleidingen afgerond om mijn kennis uit te breiden. Na jaren ervaring op te doen ben ik mijn eigen bedrijf begonnen in Januari 2022. Zelf wil ik heel graag bedrijven helpen aan een nieuwe website, die goed vindbaar zijn, professioneel eruit zien en dat het betaalbaar is voor de klant. Heeft u zelf interesse in een website? Neem dan gerust contact met mij op.

Hoe ga ik te werk?

#1

Afspraak

Op de eerste afspraak worden uw wensen besproken. Na dit gesprek wordt er een offerte gemaakt. Wanneer u goedkeuring geeft ga ik direct aan de slag met uw toekomstige website.

#2

Tussentijds contact

Na verloop van tijd zullen we een tweede contactmoment inplannen. Samen doorlopen we de website en bespreken we of er nog iets aangepast moet worden.

#3

Resultaat

Als uw website klaar is maken we een afspraak om het eindresultaat aan u te laten zien. Indien alles naar wens is zullen we uw website live plaatsen.

Wat is er bij uw website inbegrepen

Wat zijn ongeveer de kosten van een website?

De prijs is afhankelijk van uw wensen. Om u een indicatie te geven vindt u hieronder een prijsopgave. Dit is exclusief de kosten van een hosting en een template.

Website

Vanaf €350,- excl.
  • Wordpress website
  • Gebruiksvriendelijk
  • 3 pagina’s
  • Google Mijn Bedrijf
  • Google Analytics
  • SSL Certificaat

Voordelen van uw websitemaker

Als kleine ondernemer kan ik u een professionele website aanbieden voor een scherpe prijs.

Persoonlijk contact staat bij Uw websitemaker centraal, ik sta altijd voor u klaar!

Door de jaren heen zit ik vol met ervaring op het gebied van webdesign. Samen met mijn enthousiasme is dit een goede combinatie wat mooie resultaten oplevert.

New Marketing Leaders
Goedkope website laten maken2022-03-31T19:04:37+00:00

Bij Uw websitemaker kunt u goedkope websites laten maken! U krijgt een professionele website voor een betaalbare prijs. Wanneer je een website wilt laten maken kunt u gemakkelijk contact met mij opnemen en dan zorg ik dat uw website zo snel mogelijk live komt te staan. Bent u nieuwsgierig hoe ik te werk ga lees dan snel verder of neem contact of via +316 53129605

Uw website ziet er goed uit2022-03-31T19:02:00+00:00

Laat u een website maker door Uw websitemaker. Dan ziet uw website er professioneel uit. Tegenwoordig is het super belangrijk dat de website er niet alleen goed uitziet op uw pc, maar ook op een tablet of mobiel. Hier houd ik natuurlijk rekening mee en zorgen voor een gebruiksvriendelijke website voor alle platformen.

Uw website is goed vindbaar2022-03-31T19:02:06+00:00

Uw websitemaker houdt er rekening mee dat uw website goed vindbaar zal zijn. Dit heeft natuurlijk met vele factoren te maken, maar de basis voor een goed vindbare website zal er zijn. Dit houdt in dat er rekening met SEO teksten gehouden wordt, uw bedrijf wordt aangemeld bij Google Mijn Bedrijf, u krijgt een Google Analytics account en ik maak gebruik van google search console voor het beter gevonden worden door Google.

Wat kost een website laten maken?2022-03-31T19:02:16+00:00

Wat precies een website laten maken gaat kosten hangt natuurlijk van vele factoren af. De een wilt een eenvoudige website van 3 pagina’s terwijl iemand anders een uitgebreide website wilt laten maken. Wel kan ik een website voor een betaalbare prijs aanbieden. Dit kunnen we allemaal bespreken in onze kennismaking gesprek. U kunt contact met mij opnemen voor een vrijblijvend gesprek.

Zijn er nog andere kosten die erbij komen?2022-03-31T19:02:23+00:00

Ja die zijn er. Ten eerste heeft een website een hosting nodig. Door een hosting kan je website online gepubliceerd worden. De hosting bestaat uit het aanbieden van opslagruimte, rekenkracht en netwerkverkeer met behulp van een webserver. De hosting kosten zijn bij Uw websitemaker €10,- ex per maand. U bent dan verzekerd van een veilige hosting en als er wat gebeurd kan ik het probleem snel voor u oplossen. Ten tweede komen er eenmalige kosten voor een website template bij. Uw websitemaker maakt gebruik van Avada template. Deze kost ongeveer €70,- die u eenmalig aanschaft en als laatste betaald u jaarlijks voor uw url. De prijs hiervan zou rond de €10,- per jaar zijn, maar dit is afhankelijk van uw url. Mocht er iets niet duidelijk zijn kunt u contact met mij opnemen.

Website laten maken in Arnhem2022-03-31T19:02:29+00:00

Support your locals! Wilt u een website laten maken in Arnhem. Dat komt goed uit. Uw websitemaker is gevestigd in Arnhem en ik vind het super leuk om Arnhemse bedrijven te helpen aan een mooie website. Wilt u een website laten maken in Arnhem dan bent u dus bij Uw websitemaker bij het juiste adres. Neem gerust contact op dan kunnen we uw wensen bespreken.

Voorbeelden van mijn projecten

Let’s Make Things Happen

Mijn kernactiviteit is het realiseren van professionele websites voor een betaalbare prijs.

“Altijd al een eigen website willen hebben? Uw websitemaker realiseert dit voor u.  U krijgt een website die er professioneel uitziet, gebruiksvriendelijk en 100% uw eigendom is”

Foto uw websitemaker Nicky Kip
Nicky Kip
Webdesigner

Titel